Feedek

Ugatás

  • v2peti: Mi van, ha túlságosan híg a matéria? Akkor jogosan lehet használni a büntetőcédulákat? :) (2016.02.22. 10:40) A három kagyló
  • Kártevőirtó: @Kutya Úr: Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcs... (2012.11.27. 18:15) "A rohadás jöjjön rád..."
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Folytatás egy héten belül :D (2011.12.08. 19:19) Kutyaélet Nagyinterjú
  • DieLente: pedig milyen jó kis sztori volt:D (2011.08.11. 15:57) Szabadnap
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Minden út a pohárhoz vezet! ;) (2011.04.02. 22:32) Hogyan NE basszunk be?

Címkék

dumaszínház (17) én (46) kritika (18) lakás (12) munka (31) pia (17) stand up (7) társadalom (37) vízilabda (12)

Nyakig a szarban

2009.01.06. 23:52 Kutya Úr

Több napja húzódó szenvedésnek vetett véget két szimpatikus srác, akik ma kora este fél 8 körül jelentek meg a lakásunkban egy bazierős csőgörénnyel (maximális tisztelet nekik). Napok óta nem működött rendesen a wc, meg a zuhany is dugult, ergo lehetett végezni mindenféle ügyes-bajos dolgot, de mindig volt valami maradandó nyoma. A végén már zuhanyzás közben szar bugyogott az ember lábára.
Kezdetben megpróbáltuk magunk orvosolni a problémát (valami lefolyótisztító folyadékkal), később megpróbáltunk szakértőket bevonni. Így kaptunk egy tippet, melynek folyományaként rájöttünk: erős a gyanú, hogy a dugulást egy wc-illatosító okozza, minthogy azt már régen nem láttuk, ugyanakkor egyikünk sem dobta ki.
Szóval ma délután még az egyik lakótársnőm apukája jött különböző szerszámokkal, de nem járt sikerrel. Addig már ő is eljutott, hogy a csészét levette a gégéről, ám itt megrekedt a dolog. Profikat hívtunk, akik bruttó 20 perc munkával helyrerugdosták a reterátot. Hihetetlenül jó érzés újra szabadnak lenni a lakásban, meghát a felszabaduló szagok miatt jó alaposan kiszellőztettünk. Holnap befejezésképpen nagytakarítás. Majd akkor írok a porszívónkról is.
Egyébként igazi anticselekvő napot tartottunk. Kint ültünk a konyhában és ostobábbnál ostobább számítógépes játékokkal játszottunk laptopon. Jómagam mostanában a Tomb Raider Legendet nyomom. Eljutottam arra a szintre, hogy Lara Crotot nemes egyszerűséggel kurvaaszonynak hívom. Némileg nehézkesen kommunikálunk mi egymással. Ezeken a mostani játékokon baromira érződik, hogy konzolra készültek. Zavaró velük laptopon játszani.
Holnap fogorvos, meg uszoda, feltételezhetően be is fogok rúgni az este folyamán. Ami annál inkább érdekes lesz, hiszen egy ilyen csőgörényes akció nem olcsó mulatság, ráadásul lakbért is fizetünk a héten. Foglamam sincs, miből.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogslife.blog.hu/api/trackback/id/tr94862548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása