Feedek

Ugatás

  • v2peti: Mi van, ha túlságosan híg a matéria? Akkor jogosan lehet használni a büntetőcédulákat? :) (2016.02.22. 10:40) A három kagyló
  • Kártevőirtó: @Kutya Úr: Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcs... (2012.11.27. 18:15) "A rohadás jöjjön rád..."
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Folytatás egy héten belül :D (2011.12.08. 19:19) Kutyaélet Nagyinterjú
  • DieLente: pedig milyen jó kis sztori volt:D (2011.08.11. 15:57) Szabadnap
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Minden út a pohárhoz vezet! ;) (2011.04.02. 22:32) Hogyan NE basszunk be?

Címkék

dumaszínház (17) én (46) kritika (18) lakás (12) munka (31) pia (17) stand up (7) társadalom (37) vízilabda (12)

Peti bá'

2009.06.06. 22:58 Kutya Úr

Vannak emberek, akik az életed folyamán meghatározó szerepet játszanak. Nekem ilyen volt az egyik edzőm, Peti bá'. Peti bá'-nak minden szavából süt a szeretet, a gyerekek és a sportág iránti rajongás. Minden napra jutott valami aranyköpése. Ő nevezett először karvalyorrú gecinek, ő volt az első, aki tisztességesen be tudott ütni bütyökkel a bicepszem és tricepszem közé. De tőle kaptam a legtöbb szakmai segítséget, ő kiabált velem a legtöbbet, és együtt kaptunk röhögőgörcsöt, amikor egy kispályás edzőmeccsen öngólt lőttem, mert az ellenfél kapujának felső keresztlécét vertem telibe. Ő volt az, aki - mikor már nem az edzőm volt - játékvezetőként kipontozott, holott nem csináltam semmit, mindezt azzal magyarázta, hogy: "Azért, mert utállak!", majd megölelt és megpuszilt.
Olimpiai bajnokok, OB I-es játékosok, vízilabdát szerető emberek kerültek ki a keze alól. A hangsúly az embereken van. Nem volt olyan játékosa, akire ne gyakorolt volna hatást és mindenki tanult tőle valamit. Bármikor szóba kerül a neve, mindenkinek van róla/vele egy sztorija.
Peti bá' most nagyon beteg és még szemtelenül fiatal. Hosszú orvosi kezelésre szorul. Tudom, hogy túl fogja élni a műtéteket, és még egy csomó gyereknek fog edzést tartani. Csak azt akarom mondani, hogy a halál már megint rossz embert basztat. Tudom, csak meglegyintette, de akkor is.

Közzéteszem a felhívást, amit már több pólós fórum is láthattatok, hátha olyanokat is elérek, akik segíteni tudnak.

Tisztelt barátaink!

A napokban értesültünk Wolf Péter sporttársunk, kollégánk, barátunk súlyos betegségéről, közelgő műtétjéről.
Wolf Péter az Újpesti Dózsa játékosaként nyert Európa-bajnokságot, ebben az egyesületben kezdte meg edzői pályáját, itt, majd ezt követően több egyesületben sok száz gyermeket tanított meg szeretett sportágunkra.
Most bajban van az örökké vidám, a tréfára mindig fogékony Tohonya. Bajban van, most nekünk kell segíteni, úgy, ahogy egészségesen annyiunkkal tette.
Gyógykezeléséhez, teljes felépüléséhez gyűjtünk minden olyan társunk segítségére számítva, aki átérzi egy bajba jutott ember helyzetét, és aki a legkisebb támogatásával is szeretne segíteni társunkon, a családon. 
 
Az alábbi számlaszámra várjuk adományaikat:
OTP 11773425-65405224
 
A számlaszám Peti 'bá sajátja, tehát kedvezményezettként 'Wolf Péter'-t kell beírni. Magánszemély folyószámlájáról történő pénz-ajándékozás adómentes, ezért ha az utalás jogcímeként 'adómentes ajándék folyószámláról' kerül megjelenítésre, akkor neki nem kell adóznia az összeg után. 100.000 forint összegig az APEH-nak sem kell bejelenteni az ajándékozást.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogslife.blog.hu/api/trackback/id/tr21168300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása