Feedek

Ugatás

  • v2peti: Mi van, ha túlságosan híg a matéria? Akkor jogosan lehet használni a büntetőcédulákat? :) (2016.02.22. 10:40) A három kagyló
  • Kártevőirtó: @Kutya Úr: Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcs... (2012.11.27. 18:15) "A rohadás jöjjön rád..."
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Folytatás egy héten belül :D (2011.12.08. 19:19) Kutyaélet Nagyinterjú
  • DieLente: pedig milyen jó kis sztori volt:D (2011.08.11. 15:57) Szabadnap
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Minden út a pohárhoz vezet! ;) (2011.04.02. 22:32) Hogyan NE basszunk be?

Címkék

dumaszínház (17) én (46) kritika (18) lakás (12) munka (31) pia (17) stand up (7) társadalom (37) vízilabda (12)

Mit kellene még?

2008.12.17. 01:03 Kutya Úr

Szerencsére ma hamar végeztem az étteremben, egy picsafüst  100 fős bankos csoportunk volt két Dumaszínházas fellépővel. Nem ittak, alig ettek, nem maradtak bulizni sem. A lábaim sajognak, a fejem zúg. És szombat hajnalig biztos nem lesz megállás. Szinte semmi másra nem tudok gondolni, mint a melóra. Most ez mozgat.
Pedig jönnek az ünnepek. Jelen pillanatban még nem tudom, hol, hogy, kivel, fogom tölteni a Karácsonyt. Az eddig megszokott családozósdi biztos nem lesz, ezek okait egy aktuálisabb pillanatban jól kiírom magamból.
Most tehetnék itt magamnak fogadalmakat - nem csak az év vége miatt -, de inkább csak leírom, mit kéne csinálni, nehogy tönkremenjek. Többet kéne mozognom (vízben, vagy jégen, inkább előbbi), el kéne mennem masszőrhöz és a legfontosabb: kellene találnom egy normális lányt. Az utóbbi időszak viszonylag sok izgalmas tapasztalatot hozott, de ezek fényében már sokkal jobban tudnék értékelni egy kapcsolaton belüli folyamatos izgatottságot - a szónak minden értelmében. Ezen felül elhatároztam, hogy elmegyek a Félőrültek Fesztiváljára, az ötletek már megvannak, csak ki kéne dolgozni őket. Szerencsére ebben sok segítségem van, ráadásul nem egyedül megyek. Ez is egy hosszabb história, nem szeretnék elkiabálni semmit. Ha mindezek megvannak, nekiállhatok rendbe hozni a családot, már ha addig még lesz mit.
Egyébként egy korábbi  "fogadalmat" már kipipáltam: újra elkezdtem írni. Ennek eredménye ez a blog is. Jöhet szép sorban a többi, de az se baj, ha egyszerre.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogslife.blog.hu/api/trackback/id/tr33827348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása