Feedek

Ugatás

  • v2peti: Mi van, ha túlságosan híg a matéria? Akkor jogosan lehet használni a büntetőcédulákat? :) (2016.02.22. 10:40) A három kagyló
  • Kártevőirtó: @Kutya Úr: Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcs... (2012.11.27. 18:15) "A rohadás jöjjön rád..."
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Folytatás egy héten belül :D (2011.12.08. 19:19) Kutyaélet Nagyinterjú
  • DieLente: pedig milyen jó kis sztori volt:D (2011.08.11. 15:57) Szabadnap
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Minden út a pohárhoz vezet! ;) (2011.04.02. 22:32) Hogyan NE basszunk be?

Címkék

dumaszínház (17) én (46) kritika (18) lakás (12) munka (31) pia (17) stand up (7) társadalom (37) vízilabda (12)

Inter - aktív ló

2009.01.14. 11:49 Kutya Úr

Tegnap a Mammutban bóklásztunk. Van egy játékbolt az I.-ben. A kirakatában van egy kedves kis póniló. Van rajta egy csillag alakú sárga papírdarab. Filctollal ráírva: INTER - AKTÍV LÓ. Sortörés a kötőjelnél. Óriási. (Az interaktív egyébként azt jelenti, hogy simogatásra, fésülésre, meg egyéb kényeztetésre különböző cukorfalat mozdulatokkal reagál, mint azt az egyik velünk tartó hölgy elmesélte.)
Felette egy éneklő baba, a Megasztár támogatásával. Első ránézésre a baba ötvözi az első és a legutóbbi szériát - úgy néz ki, mintha Tóth Vera nagyon csúnyán megbaszta volna Tóth Lüszit (ü-vel, sz-szel).
A kirakat éke még egy bazinagy plüssmedve - illetve több is -, amelyik nemes egyszerűséggel belülről kifelé eltorzult arccal fejeli az üveget. Emelett látható még egy kurvanagy lego ember is, rajta a már előzőekben megismert és nagyobb papírdarab, de az alábbi üzenettel: A BÁBUHOZ HOZZÁNYULNI TILOS!
Csak remélni tudom, hogy a tulajdonos nem fizetett ki nagyobb összeget egy kirakatrendezőnek. Annál is élesebb a kontraszt, mert a játékbolt mellett egy méregrdága luxuscikkeket árusító bolt van: St. Dupont öngyűjtők, márvány sakk-készlet, szivarvágók, tollak - egy fokkal ízlésesebben elrendezve.
De éhesek is voltunk, ezért átmentünk a II.-be, ahol van Meki. Bevallom, néha ráfanyalodok. Egy hónapban átlagosan egyszer, bár volt időszak, amikor heti kettő volt. Mindegy. Az itteni vendégkör nagyjából 15 éves átlagéletkorral bír. Kértünk kaját, leültünk. Mellettünk egy viszonylag primitív társaság arról beszélgetett, mennyire is utálják ők az iskolát, meg a tanárokat, meg az életüket. A beszélgetésből az egyik srác nem vette ki a részét, mert el volt foglalva. Egy szívószállal. Azt játszotta, hogy befogta az egyik végét, míg a másikat a szájába helyezve módszeresen szívta ki belőle a levegőt. Olyan jól ment neki, hogy kis idő múlva már kettővel próbálkozott.
Remek élményekkel, jóllakva, feltöltődve jöttem ki a bevásárlóközpontból.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogslife.blog.hu/api/trackback/id/tr84877098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása