Feedek

Ugatás

  • v2peti: Mi van, ha túlságosan híg a matéria? Akkor jogosan lehet használni a büntetőcédulákat? :) (2016.02.22. 10:40) A három kagyló
  • Kártevőirtó: @Kutya Úr: Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcs... (2012.11.27. 18:15) "A rohadás jöjjön rád..."
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Folytatás egy héten belül :D (2011.12.08. 19:19) Kutyaélet Nagyinterjú
  • DieLente: pedig milyen jó kis sztori volt:D (2011.08.11. 15:57) Szabadnap
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Minden út a pohárhoz vezet! ;) (2011.04.02. 22:32) Hogyan NE basszunk be?

Címkék

dumaszínház (17) én (46) kritika (18) lakás (12) munka (31) pia (17) stand up (7) társadalom (37) vízilabda (12)

Már csak 28 a 32

2009.03.22. 03:43 Kutya Úr

Kint vannak, mind a négyen. Most már enni is tudok nagyjából, mindenesetre furcsa érzés ez. Négy foggal kevesebb van a számban, ráadásul most még be vannak varrva a sebek.
Egyébként lassan kiderült, hogy nincs TB-m. Ugye ez abból fakad, hogy se nem járok iskolába, se nem vagyok bejelentve. Az angol tanításból legalább annyit vallok be, mint amennyit leadózok, úgyhogy valójában egy kívülálló vagyok, egy féreg, mely rágja a társadalmat. Hétfőn elintézem, magam fogok fizetni magam után.
Sportorvosnál is voltam, javult az ellátás másfél év alatt. Éveken keresztül megszokott metódus volt: vizelet, EKG, esetleg szemészet, vérnyomás, aztán pecsét és szevasz. A labor miatt vissza kellett menni másnap. Legutóbb mindent kihagytak, csak végignéztek rajtam és pecsételtek. Most meg a labor egy óra alatt kész lett, volt EKG, meg vérnyomás, meg kérdőív, csak a szemészetre kellet baromi sokat várni. Egy nyanya bement soron kívül, vagy háromnegyed órát volt bent. Végzett, elindult kifelé, botorkált a botjával, miközben sportolók százai tömörültek össze a bejáratnál. Félúton visszafordult és elkiáltotta magát: Jaj, bent maradt a táskám. Mire ez eszébe jutott, két sportoló is végzett, úgyhogy mondtuk neki, ha még akar nyugdíjat kapni, szépen megvárja, amíg kihozzuk.
Végre pihenek, mert a sebekkel a számban nem lehet ugrálni. A pihinek némileg ellent mond, hogy mindjárt hajnali négy. De az Augmentin vs. Cataflam altatót tudom javasolni mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dogslife.blog.hu/api/trackback/id/tr251017399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása