Feedek

Ugatás

  • v2peti: Mi van, ha túlságosan híg a matéria? Akkor jogosan lehet használni a büntetőcédulákat? :) (2016.02.22. 10:40) A három kagyló
  • Kártevőirtó: @Kutya Úr: Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcs... (2012.11.27. 18:15) "A rohadás jöjjön rád..."
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Folytatás egy héten belül :D (2011.12.08. 19:19) Kutyaélet Nagyinterjú
  • DieLente: pedig milyen jó kis sztori volt:D (2011.08.11. 15:57) Szabadnap
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Minden út a pohárhoz vezet! ;) (2011.04.02. 22:32) Hogyan NE basszunk be?

Címkék

dumaszínház (17) én (46) kritika (18) lakás (12) munka (31) pia (17) stand up (7) társadalom (37) vízilabda (12)

Mámor

2008.12.05. 21:33 Kutya Úr

Bár nem volt tervezett, az elmúlt napok (éjszakák) is az ok nélküli alkoholfogyasztás jegyében teltek. Munka persze van, csak pénz nincs, se sok, se kevés.
Tegnap Dumaszínházon a változatosság kedvéért 130 (!!!!!) embert kellett leültetnünk az optimális 100 helyett, két kolléganő ráadásul fél órát késett a dugó miatt. A 130-ból 40 fő egy céges valami volt, két menüsorral. Sajnos a szervező és két kollégám is kevés volt, hogy megértessék a suttyó parasztokkal, A van és B van. Ennek okán volt némi kavarodás. Nem tudom, láttunk-e már séfet, aki éppen a szemünk láttára (pont tőlünk) tudja meg, hogy nem 27 hűslevest és 13 krumplit kell csinálnia, hanem 30-10 az arány. Nem szép látvány, annyit elárulhatok. Még fel kellett látogatnunk néhányszor a konyhára apróbb módosítások miatt. A végén a séf úr a következőt mondta: aki legközelebb feljön, holnaptól nincs állása... Nem tudom, ennek mennyi a valóságalapja, de egyre jó volt. Átfordultam, ami azt jelenti, hogy annyi stressz ért, hogy leszarom az egészet. Mostanában ez gyakori. Végül is leszartam. Kilépőnek megittuk azt a Glenfiddich-et, amit még a múlt héten tettünk félre. Nem tudtuk nyugiba meginni, sajnos, pedig egy 12 éves whisky az nem tescovodka.
A piálásról annyit, hogy tényleg nem tervezem, egyszerűen csak jön. Hirtelen ott terem egy üveg valami, vagy meglátok egy ritkaságot valamelyik itallapon és nem tudom átugrani szó nélkül. A másik motiváció a társaság. A környezetemben mindenki iszik. Vagy ha nem rendszeresen, akkor arra a napra időzíti, amikor mi találkozunk. Egyébként most gondolkodtam el azon, hány idegennel találkozok egy hét alatt. Értsd: cirka két-három új embert ismerek meg hétről hétre. Éves szinten ez mindenképpen 100 fölötti szám. Ebből persze kevés, aki integrálódik a közvetlen körbe, de azért ez nem egy rossz adat.
Lakbért kell fizetnünk hamarosan. Egyelőre nincs miből, de azt hiszem, most fogok kölcsön kérni, a jövő héten behozom a lemaradást: tanítványok, plusz rendezvény is több lesz. Ma lemondtak egyet, egyébként már rég itatnom kéne. Ki is használom az alkalmat és pihenek. Megérdemlem.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogslife.blog.hu/api/trackback/id/tr37806614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása