Feedek

Ugatás

  • v2peti: Mi van, ha túlságosan híg a matéria? Akkor jogosan lehet használni a büntetőcédulákat? :) (2016.02.22. 10:40) A három kagyló
  • Kártevőirtó: @Kutya Úr: Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcs... (2012.11.27. 18:15) "A rohadás jöjjön rád..."
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Folytatás egy héten belül :D (2011.12.08. 19:19) Kutyaélet Nagyinterjú
  • DieLente: pedig milyen jó kis sztori volt:D (2011.08.11. 15:57) Szabadnap
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Minden út a pohárhoz vezet! ;) (2011.04.02. 22:32) Hogyan NE basszunk be?

Címkék

dumaszínház (17) én (46) kritika (18) lakás (12) munka (31) pia (17) stand up (7) társadalom (37) vízilabda (12)

Média

2009.04.09. 12:16 Kutya Úr

Tegnap este voltam a Vasas-Recco-n. Mindent félretéve, elképesztő élmény látni Benedeket, Kásást, Madarast, Marcz-et a Recco-ban játszani. De ezek a srácok nem csak játszanak, a hátukon viszik a világ legjobb klubcsapatát. Félelmetes sportemberek, zsenik, na. Amint Benedek Tibor művel... Pár hete, amikor kiderült, összekerült a két csapat, közölte, neki személyes törleszteni valója van, még pár évvel korábbról, amikor a Domino-val döntőzött a Vasas ellen. Erre lőtt egy hármast. És olyan motiváltan játszott, mint talán senki a Recco-ból. Nemsokára 37 éves lesz. Példakép.
Más. Megint visszapöttyentem a média világába egy kicsit. Steinmetz Barnával kellett készítenem egy rövid interjút a végén. Emlékszem, néhány éve még gyakorlatilag piknikezni lehetett a zsűri mögötti sajtórészen, most meg... Alig lehet elférni. De már néhány éve a döntőkön sem. Boldog-boldogtalant beengednek a sajtósok közé. Ezt mindig is utáltam. Mi a faszt keresnek ott vizes bugyis pinák, akinek nemhogy semmi közük a médiához, de még zavarják is azokat, akik esetleg dolgozni mennek oda. Most is. Hiába ellenőrizték kétszer a sajtókártyát, csak beült mögém két fazon, akik - bár játékvezetői szemszögből nézték a meccset - ordasnagy baromságokat pofáztak végig. Ráadásul volt is mit elemezniük, úgyhogy nem mondom, hogy nem zavartak.
Aztán ugye a meccs végén megindul a hiénák hada és darabokra szedi szerencsétlen játékosokat. Valamennyire szerencsés helyzetben voltam Barnával, mert egyrészt "elbújt", vagyis nem jött át az újságírókhoz, másrészt ő hálás alany, tud is szépen beszélni, ergo nem nehéz vele dolgozni. Csak annyi volt a bibi, hogy nem engedett át elsőre a bisztiboj, és Barna is egy kisebb csoporttal volt elfoglalva, akik nem tudom, kik, de miatta jöttek - valószínűleg távoli rokonok. De jót beszélgettünk, jó érzés, hogy bár nem vagyok benn a vérkeringésben egy éve, nem kell bemutatkoznom, kapcsiból tudják, ki vagyok. Talán még ellenfélként is emlékszik rám.
Kicsit rímelek az előző posztra; az újságírást legalább annyira nem kellene abbahagynom, mint a színpadi bohóckodást. Csak azt nem tudom, ha 625381 helyre elküldtem már az életrajzomat, akkor még hány helyre kell, hogy normális médiumot találjak?

A bejegyzés trackback címe:

https://dogslife.blog.hu/api/trackback/id/tr671055610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása