Feedek

Ugatás

  • v2peti: Mi van, ha túlságosan híg a matéria? Akkor jogosan lehet használni a büntetőcédulákat? :) (2016.02.22. 10:40) A három kagyló
  • Kártevőirtó: @Kutya Úr: Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcs... (2012.11.27. 18:15) "A rohadás jöjjön rád..."
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Folytatás egy héten belül :D (2011.12.08. 19:19) Kutyaélet Nagyinterjú
  • DieLente: pedig milyen jó kis sztori volt:D (2011.08.11. 15:57) Szabadnap
  • Kutya Úr: @olajbogyóka: Minden út a pohárhoz vezet! ;) (2011.04.02. 22:32) Hogyan NE basszunk be?

Címkék

dumaszínház (17) én (46) kritika (18) lakás (12) munka (31) pia (17) stand up (7) társadalom (37) vízilabda (12)

Foci

2009.04.23. 12:26 Kutya Úr

Végül nem futás lett belőle. Öcsémmel lementünk a közeli parkba focizni. Nyitásnak ő esett egy kurvanagyot a pálya előtt - cigivel a kezében. Összeszedte magát, bementünk a dühöngőbe egyérintőzni. Már épp kiköptük volna a tüdőnket, amikor megjelent két srác, hogy akkor inkább játsszunk négyen. Rábólintottunk. Ez gyakorlatilag a halálos ítéletünk volt.
Egyrészt simán lefutottak még kispályán is - na jó, nem mindig. De hogy ne bírjak ki 20 percet futkosva, az gáz. Úgyhogy megvan a motiváció, a lehetőség adott, csak rá kéne pörögnöm. Egyébként izomlázam van és feltörte a lábamat a focicipő.
Este otthon megnéztük a Milan meccset. Jópofa volt, öcsém például nem is tudta, hogy itt vannak az olaszok. Én is csak pár napja hallottam. Érdekes volt látni, mit össze bénáznak a riporterek élőben. Ha például a csapat vezetése azt kéri, ne basztassák a játékosokat félidőben, akkor ne is próbálkozzon a riporter. Beckham-nek például biztos egy csomó jó élménye van hazánkról (amikor kikaptak itt pár éve a ZTE-től, akkor is szarul játszott, lökdösődött, cserébe jól megdobálták a szögleteknél).
Végezetül - ezzel kellett volna kezdeni - gratula és mély tisztelet a Szeged vízilabda csapatának, megnyerte a LEN-Kupát! (A csapat: Baksa László, Török Béla, Varga Tamás, Komlósi Péter, Weszelovszky László, Varga Péter, Lehmann István, Juhász Zsolt, Kuncz Tamás, Milos Korolija, Mihajlo Korolija, Vojiszlav Vejzagics. Edző: Kásás Zoltán)
Természetesen a Vasas is megérdemel egy főhajtást, hiszen megverte idegenben a Recco-t, kár, hogy itthon hárommal kikapott, így sajna nincs a legjobb négy között az Euroligában.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogslife.blog.hu/api/trackback/id/tr351081779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása